Meten is weten, gissen is missen en gokken is dokken

Bart Huijbregts - 20 Jul 2020En toch handelen we vaker op gevoel en routine dan we eigenlijk zouden moeten doen. Gewoonte en routine zit heel erg sterk in ons karakter en bepaalt in grote mate ons handelen.

Tijd voor verandering?
Dit zijn tijden waarbij we de blik stevig op de het heden en de toekomst moeten richten. De inzichten, plannen en budgetten van voor de uitbraak van Covid-19 hebben veel van hun waarde verloren. We zitten met zijn allen in een nieuwe (en soms onzekere) realiteit. Belangrijke ingrediƫnten voor de toekomst zijn naast cashflow en kostenefficiency ook zo veel mogelijk actiegerichte (klant-)inzichten. Dus wat doen mijn klanten nu wel en wat niet meer en op welke klanten met welke teelten kan ik me nu gaan richten vanuit omzet.

Wij helpen
We hebben voor onze klanten een speciaal dashboard ontwikkelt, waarin we inzicht geven in prijs-, klant- en afzetontwikkelingen van de afgelopen periode. Waarom? Omdat de juiste beslissingen nemen momenteel van levensbelang is en snelheid daarbij helpt. Dus geen tijd verliezen met downloaden van info en die in spreadsheets zetten en bij de eerste de beste onduidelijkheid dit proces weer moeten herhalen.

We helpen onze kwekers met de korte termijn vragen hoe prijzen, klanten en teelt zich ontwikkelen en hoe kan je hier zo goed mogelijk op reageren.

Covid-19 zal niet de laatste crisis zijn waar u tegen strijden zult, wij helpen daarmee. Wij creƫren de blik vooruit, zodat we niet stil blijven staan. Bel ons, als ook u dat steuntje in de rug kunt gebruiken.