Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Business Intelligence as a Service

Business Intelligence as a Service

Samenwerken loont. U beschikt niet over de gewenste expertise in huis voor het beheren van uw data en rapportage omgeving? U vindt dat de inzet van data een specialiteit is die u niet alleen wilt aanpakken? Is het aanhouden van een eigen medewerker hiervoor te duur? Of zoekt u naar een partner die uw organisatie met actiematige rapportages ontzorgt en voorziet van management-informatie die ertoe doet? 

Dan is Business Intelligence as a Services misschien iets voor u.

Doel

Samenwerken met Dataresultz betekent samenwerken met een partner die van uw data cruciale stuurinformatie maakt en u begeleid in de moderne wereld van data. U zult sneller over de juiste informatie te beschikken, tegen lagere kosten. 

Praktisch aanpak

Het is hard werken om data goed te krijgen, op te schonen, te combineren en op tijd rapportages klaar te hebben. Het is een behoorlijke uitdaging om dat accuraat en betrouwbaar te doen. Wij nemen dit graag voor u uit handen. Bijvoorbeeld wanneer u niet beschikt over de medewerkers om dit voor u te doen. Of juist de medewerkers die u al heeft wilt laten ondersteunen door ervaren professionals om de volgende stap te zetten.

Proces

Ons doel is een soepel lopend proces waarin data, management-informatie en analyses een centrale plek hebben binnen uw bedrijf. Waar niet alleen op onderbuik gevoel, maar ook op feiten gestuurd wordt.

Wij ondersteunen u hierin en gaan hierover graag met u in gesprek. We krijgen dan inzicht in:<br>

* De huidige opzet van uw management-informatie

* De uit te voeren periodieke en incidentele werkzaamheden

* De benodigde tijdsbesteding

* De optimalisatie en tijdsbesparing die te behalen zijn

* Hoe we de dienstverlening op maat voor u opzetten en van start gaan

Kwaliteit

In de dienstverlening zorgt Dataresultz voor continuïteit en kwaliteitsborging van de werkzaamheden. Al vanaf de proefperiode zal over de kwaliteit van onze dienstverlening regelmatig overleg plaatsvinden. Wij zijn een flexibel onderdeel van uw organisatie en daarmee één met uw bedrijf. U grijpt niet meer mis omdat uw medewerkers ziek of niet aanwezig zijn. Wij zorgen voor continuïteit en snelheid. De werkzaamheden zullen zowel op locatie als ook remote worden uitgevoerd.