Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Datagrowers ontwikkelt zich verder

Datagrowers ontwikkelt zich verder

De manier om overzichten te presenteren verandert heel snel en wordt nog gebruiksvriendelijker. We zien dat we op steeds nieuwe manieren overzichten toegankelijk maken naar de kwekers. Als voorbeeld onderstaande overzicht waarbij op elk getal gedrukt kan worden om verder te kunnen verdiepen. Kwekers zijn hier erg enthousiast over omdat ze in een presentatievorm makkelijk inzicht in de getallen hebben. Dit wordt dan ook vaak door directie gebruikt om snel inzicht te hebben hoe het in de kwekerij gaat. U kunt letterlijk door de getallen bladeren en u verdiepen waar u maar wilt.

Een ander veel gehoorde vraag is dat we de klanten van de kweker verdelen naar belangrijkheid zodat per groep duidelijk inzicht is hoe ze groeien en de klanten binnen die groep makkelijk met elkaar te vergelijken zijn. Hiervoor hebben we ook een oplossing gemaakt waarbij u steeds kunt verdiepen op die groep en de groep verandert als een klant groter of kleiner wordt. Als u samen met collega’s intensiever wilt samenwerken, dan kunnen we u ook vergelijken ten opzichte van uw collega’s. Deze vraag zien we bij onder andere verkooporganisaties en kwekers die nauw samenwerken. We kunnen het flexibel indelen en dus ook op uw behoeftes aanpassen. 

 

Gratis scan

Wilt u weten of dit ook voor u interessant is? Dan gaan we met u kijken hoe u nu werkt en wat de voordelen van een nieuw systeem voor u zijn. Interesse in een gratis scan om te zien welke tijdsbesparing in uw bedrijf mogelijk is? Laat het ons weten!