Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Excel eenvoudig toevoegen aan uw dashboard

Excel eenvoudig toevoegen aan uw dashboard

Big-data en excel combineren

Leestijd: 3 minuten

Er wordt nog veel informatie bijgehouden in Excel. En dat is logisch, het werkt snel en makkelijk. Nadeel is vaak wel dat we veel losse overzichten moeten combineren. Dat is veel werk en niet foutloos. Voeg Excel toe aan uw dashboard.

Excel in een dynamisch dashboard?

Vandaar dat we voor onze klanten informatie uit Excel toevoegen aan het Datagrowers dashboard. Door al die losse onderdelen te combineren in één dashboard krijg je waardevolle inzichten en kun je eenvoudig waardevolle alerts instellen.

Gemak dient de mens

Het toevoegen van informatie die u in Excel bijhoudt aan uw Datagrowers dashboard hebben wij heel eenvoudig gemaakt. Je kunt je Excels zo vaak als je wilt aanpassen en uploaden en ze worden geheel automatisch verwerkt. We zorgen in overleg voor een uitgekiende set rapporten die echt helpen in jullie proces.

Welke problemen lossen we hiermee op, 3 voorbeelden:

  • Voorraad toegevoegde waarde: Al uw keramiek, hoezen, etc staan in Excel, inclusief ijzeren voorraad en benodigde tijd tussen bestellen en afleveren. Wij koppelen deze informatie aan de verkooptransacties (incl toekomstige orders) uit uw ERP systeem. Verkoop heeft daarmee altijd actueel overzicht wat verkocht kan worden en inkoop weet op tijd wanneer er bijbesteld moet worden.
  • Begroting: Weten waar je kwekerij staat. Budget vs real in één overzichtelijk rapport. Actueel tot op de dag van vandaag. Overigens, het bijstellen van het budget kun je zelf eenvoudig doen.
  • Teeltplanning en verkopen in één dashboard: De planning in Excel die wordt gekoppeld aan de (toekomstige) orders geeft enorm veel inzichten en hulp voor verkopers.

Bovenstaand is een indruk, er zijn nog veel meer mogelijkheden. Daag ons uit en leg jouw vraagstuk op tafel. En wees verbaasd over de mogelijkheden.