Home » Nieuws » Minimaal 50% meer verkoop-rendement met Datagrowers

Minimaal 50% meer verkoop-rendement met Datagrowers

Onmogelijk? Wij beweren dat het mogelijk is en bewijzen het bij vele klanten. Uw organisatie gaat met grote stappen vooruit als al het handmatige uitzoekwerk vervangen wordt door effectieve verkooptijd. Gesprekken met kopers worden doelgerichter en professioneler. U stuurt eenvoudig automatisch rapporten naar uw kopers om de doelstellingen die u samen heeft afgesproken te rapporteren en samen te monitoren. Maak eenvoudig presentaties vanuit het dashboard om dit nog professioneler te maken. Ga echt het gesprek aan met uw klanten met interactieve rapporten en dus zonder statische data.

We merken dat ons verkoop-dashboard een enorme impact heeft op de verkoopafdeling van kwekerijen. Natuurlijk, Het is even wennen als ze een enorme hoeveelheid data ter beschikking krijgen. Zijn ze dat punt eenmaal voorbij dan gaat het vanaf dan makkelijker. Alle belangrijke klanten krijgen een accountplan. Met dat plan worden de belangrijke kopers bezocht er worden afspraken gemaakt richting de toekomst. Vervolgacties hoeven niet altijd te bestaan uit het bezoeken of bellen van deze kopers. Nee, Je kunt eenvoudig een periodieke en automatische rapportage opzetten, die je heel makkelijk kunt doorsturen naar je contactpersoon. Op die manier blijf je zelf en de gemaakte afspraken eenvoudig in beeld.

Samenvattend: Datagrowers levert de techniek en kan uw organisatie perfect helpen om op een andere manier te gaan werken. Persoonlijker, professioneler én met veel meer impact. Wij leveren de volgende tools:

  • Een volledig ingericht dashboard wat automatisch data haalt uit uw ERP systeem (SDF, GreenMaster, Olsthoorn, Florinet, Navision, FreshPortal, etc.)
  • Automatisch rapporten versturen vanuit dit dashboard
  • Presentaties maken vanuit dit dashboard
  • Opleiding en training van verkoop medewerkers van uw kwekerij

Meer weten, we geven graag een demo. 

Kees de Louw

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op