Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Sturen op overzichten, gedoe of een leuk onderdeel van uw werk?

Sturen op overzichten, gedoe of een leuk onderdeel van uw werk?

Ik heb erg veel overzichten, maar wat doe ik er eigenlijk mee? Wil je efficiënter werken en meer uit je overzichten halen dan je tot nu toe deed? Overzichten helpen je om dat inzicht te geven, maar, je moet wel zelf de overzichten doorspitten en er conclusies aan verbinden. Dit kost veel tijd en in drukte wordt dit vaak vergeten. Kan dit niet anders, deze vraag hebben we van diverse kleine en grote exporteurs en kwekers gekregen.

Om dit probleem op te lossen hebben we, samen met exporteurs en kwekers, een cursus datagedrevenheid gemaakt. Hier kijken we naar uw doelen, hoe u op de doelen stuurt en welke overzichten daarvoor nodig zijn. Daarnaast kijken we per afdeling welke hoofddoelen ze moeten behalen en hoe dat in praktische overzichten vertaald kan worden. Daarnaast begeleiden we ook in het goed gebruik van de overzichten. Kortom doelen vertalen naar makkelijk overzichten en leren datagedreven te zijn.

De klanten die hier gebruik van maken zijn enthousiast! Ze werken efficiënter, maar zien ook dat ze meer tijd hebben om de afwijkingen ook echt aan te pakken. 1 van de klanten zei, ik leer te praten vanuit feiten ipv uit meningen en kan daardoor problemen makkelijker oppakken.

Als u interesse heeft in deze aanpak, dan bieden we de 1ste meeting datagedrevenheid gratis aan en kunnen voor uw bedrijf bekijken welke resultaten u met deze aanpak kan behalen. Vooraf weet u hoe we het aan gaan pakken en wat u als resultaten kan verwachten.

Benieuwd hoe dit jouw bedrijf kan transformeren? Laat een reactie achter of plan een demo met ons in via info@dataresultz.com of bel met Kees de Louw op 06-46252113.