Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Uren/ kostprijssysteem Growing Control – Kosten en kostprijs

Uren/ kostprijssysteem Growing Control – Kosten en kostprijs

We gaan u in een aantal blogs uitleggen, waarom ons uren/kostprijssysteem uniek is. Een van de unieke punten is dat het samen met kwekers is opgezet. We zijn met de kweker gaan kijken hoe een uren/kostprijssysteem hem kan helpen om efficiënter te werken, meer inzicht te hebben en ook meer kan sturen op kosten en kostprijs. 

Deze keer gaan we in op het 3e punt: Sturen op kosten en kostprijs. Hieronder een aantal voorbeelden waar we mooie oplossingen voor hebben gevonden. We starten steeds met de vraag van de kweker en onze uitwerking.

“Ik wil mijn urensysteem gebruiken om inzicht te hebben op zowel mijn facturen als de kostprijs” 

In ons systeem kunt u voor alle medewerkers 2 tarieven aangeven, zowel de kosten als uw eigen kostprijs (zie afbeelding). Hierdoor heeft u altijd zicht op beide punten en aangezien u ook de werkzaamheden bijhoudt kunt u vanuit verschillende kanten bekijken hoe u kosten lopen (activiteiten, locatie vestiging e.d.). Hiermee krijgt u grip op het verloop van de kosten en kunt u ingrijpen waarnodig. Vervolgens kunt u met onze rapportagetool uw eigen overzichten creëren (zie vorige blog)

“Ik wil verder verdiepen ik wil de kostprijs per order in kunnen zien” 

Ons systeem herkent of u een badge of een order scant en we kunnen per order bijhouden hoeveel tijd eraan wordt besteed. U bepaalt zelf of u alle orders of alleen bepaalde retailorders wilt scannen. Hiermee heeft u makkelijk inzicht op het aantal uren en de kosten die u aan een order besteed. Zo kunt u zien of u op die specifieke order ook daadwerkelijk de marge heeft gehaald die u had begroot. 

Gratis scan

Wilt u weten of dit ook voor u interessant is? Dan gaan we met u kijken hoe u nu werkt en wat de voordelen van een nieuw systeem voor u zijn. Interesse in een gratis scan om te zien welke tijdsbesparing in uw bedrijf mogelijk is? Laat het ons weten!