Meteen naar de inhoud
Home » Koppelingen

Koppelingen

Wij sluiten de data van onderstaande systemen eenvoudig aan op het Datagrowers dashboard.

Freshportal Logo
FreshPortal software wordt wereldwijd gebruikt door kwekers, handelaren en cash-and-carry’s. U kunt op elk automatiserings-niveau instappen en uitbreiden in elke gewenste richting van uw bedrijfsvoering.

GreenMaster 9Knots
GreenMaster is de complete applicatie voor de sierteelt verkoop. Het biedt je de mogelijkheid om alle beschikbare verkoopkanalen aan te sturen vanuit één aanbod. Compleet tot en met het afrekenen van de geleverde orders via FloraHolland, Plantion, Ai2, of direct op factuur.
Florinet logo


Florinet is ontstaan vanuit een praktijkvraag; hoe kan ik ervoor zorgen dat de belangrijkste processen in mijn bedrijf, de productie en afzet, aan elkaar gekoppeld zijn? Met een achtergrond vanuit kwekerijen en exporteurs weten wij als geen ander complexe processen simpel te maken.
Codema SDF
Codema ontwikkelt en produceert operating software voor logistiek, klimaat en energie installaties. Goede communicatie, lage kosten, gebruiksgemak en kwaliteit staan bovenaan onze prioriteitenlijst.
 Al meer dan 20 jaar zorgt de expertise van Olsthoorn automatisering voor een grote klantenkring in de sierteeltsector. Centraal staat het EAB programma. In de loop van de jaren zijn daar, op basis van wensen uit de praktijk, veel programma’s bijgekomen.
U kunt uw bestaande excel overzichten uploaden in Datagrowers en combineren met informatie uit uw ERP systemen. Lees hier hoe!